Are you our new Swedish communicator?


Tuesday, 15 April 2014

EHRENBERG Kommunikation söker erfaren kommunikatör

Vill du bli en del av vårt vinnande team av kommunikatörer, PR-experter och politiska rådgivare med höga ambitioner i en informell atmosfär? Vill du både självständigt och tillsammans med duktiga kollegor utföra målriktade och kreativa kommunikationslösningar för svenska och internationella kunder? Då är tjänsten hos EHRENBERG Kommunikation kanske något för dig.

Det nära och öppna samarbetet mellan oss och våra kunder är en viktig grund i allt vi gör. Samarbetet präglas av utmaningar, inspiration och riktade resultat. Därför förväntar vi oss att du kan förstå våra kunders förväntningar och åstadkomma resultat som i sin tur påverkar deras resultat.

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har minst fem års erfarenhet av liknande anställningar inom kommunikationsbranschen
 • Kan arbeta självständigt men också vara en lagspelare som trivs i en gemenskap där vi påverkar varandra till det bättre
 • Förstår våra kunder och att våra kommunikationstjänster endast är värdefulla om de hjälper till att uppnå deras mål
 • Skriver journalistiskt och förstår det svenska medielandskapet och dess spelregler
 • Har erfarenhet av projektledning och utförande av kommunikationsaktiviteter
 • Arbetar självständigt och har kontroll på varje aspekt från idé till sista mening
 • Har koll på de klassiska PR-verktygen och kan tänka kreativt
 • Erfarenhet av Public Affairs är en fördel men inte ett krav

 

 

VI ERBJUDER:

 • En varierad position med självständigt ansvar och en hög grad av frihet på en väletablerad och ambitiös kommunikationsbyrå
 • Ansvaret för att genomföra projekt och driva kommunikation för några av de mest intressanta företagen inom transport, turism och livsstil
 • Möjligheten att arbeta strategiskt med koncept och inte minst operativt med utförandet av kommunikationlösningar
 • En hektisk vardag där du måste lösa en mängd olika uppgifter både självständigt och i samarbete med kollegor

Din arbetsplats kommer att vara på vårt skandinaviska huvudkontor i Nyhavn i Köpenhamn där du kommer att arbeta med både svenska och danska kollegor men mot den svenska marknaden. Då många av våra kunder vänder sig till flera marknader är det nödvändigt att du behärskar engelska på hög nivå. Det är samtidigt en fördel om du behärskar tyska.

Har du frågor om anställningen kan du kontakta vår skandinaviska direktör och delägare Allan Sonne Sørensen på +45 31 27 33 11 eller as@ehrenberg-kommunikation.com.

Om du tycker att vi är en bra match skicka din ansökan med CV och bild samt några exempel på texter som du skrivit till Isabelle Meijer på im@ehrenberg-kommunikation.com. Ansök innan den 12 maj kl. 12. Märk ditt mail med ”Kommunikatör EHRENBERG”.

EHRENBERG Kommunikation är en internationell byrå med egna kontor i Danmark, Sverige, Norge och Tyskland samt partnerbyråer i flera länder. Vi är specialiserade inom full-service PR, kommunikation och public affairs inom turism, transport och livsstil. Teamet på 20 personer består av projektledare, rådgivare, textförfattare, journalister med mera.   

Interested in the news?